CELEBRACIÓ COPA DEL REI

Detingudes 45 persones durant la celebració de la Copa del Rei a Barcelona

Un total de 45 persones, cinc d'elles menors d'edat, han estat detingudes aquesta matinada durant la celebració de la victòria del Futbol Club Barcelona a la Copa del Rei, en els voltants de la plaça de Catalunya, zona en la qual es van arribar a concentrar fins a 40.000 persones.

Als detinguts, la majoria menors de 30 anys d'edat i algunes amb antecedents policials, se'ls acusa de desordres públics, danys i atemptat contra agents de l'autoritat, segons que han informat els Mossos d'Esquadra.

Les detencions es van dur a terme a partir de les 02:00 hores quan un grup de 300 joves va aconseguir trencar la línia policial de seguretat que s'havia establert al carrer Pelai, al costat de la plaça de Catalunya, i van començar a llançar ampolles, llaunes de beguda i objectes contundents, entre ells un semàfor i una bicicleta, contra els vehicles policials.

Segons els Mossos, les detencions es van dur a terme en no atendre els avisos reiterats que es van fer per megafonia, en els que se'ls alertaven de la imminent acció policial si no deposaven la seva violenta actitud.

També han afegit que durant els atacs d'aquests joves es van produir situacions de risc quan van llançar contra els ciutadans que participaven pacíficament en la festa ampolles, material de pirotècnia i testos.

Les mateixes fonts han remarcat que la celebració del triomf del Barcelona va transcórrer en un ambient festiu i tranquil fins a l'aparició d'aquest grup violent, i que fins i tot aquest any, per primera vegada, alguns mitjans de comunicació havien organitzat activitats per amenitzar als congregats.

Durant les agressions del grup que va protagonitzar els incidents, diversos furgons policials van resultar danyats, i fins i tot vehicles del Servei d'Emergències Mèdiques.

Fins a les 6 de la matinada, el Servei d'Emergències Mèdiques havia atès a un total de 33 Mossos d'Esquadra i a un membre de la Guàrdia Urbana per contusions, i a 75 participants en la celebració, però cap d'ells per lesions de caràcter greu.

Déjanos tu opinión

Informativos a la carta

Publicidad

Informativostelecinco.com

Queridos políticos, ¡es el Día del agua!

Este año 2017 el lema del Día Mundial del Agua es “Las aguas residuales”. Unas veces son depuradas, filtradas sometidas a un tratamiento, otras no, porque para la política española el medioambiente es un asunto que siempre puede esperar y del que muchas veces se habla solo en tiempo de elecciones.

Vuelve el invierno

La cota de nieve baja a 300 metros en Galicia

Accidente mortal

Accidente mortal en Getafe... ¿por un infarto?

Publicidad

Nuevos formatos en mtmad.es

¡Descubre mtmad, el nuevo canal de vídeos sólo para Internet de Mitele!

mtmad.es selecciona el talento que ya triunfa en Internet, crea nuevos influencers y se atreve con una vuelta de tuerca a algunos de los protagonistas de nuestra tele. ¡Descúbrelo!

¡Escúchanos!

Todos los programas de la radio online de Mediaset están en Radioset.es

Universo Iker, MorninGlory, Partido a partido... ¡En directo y en podacast!

'GH VIP' es interactivo

¡Vive el reality con contenidos inéditos!

Descárgate la app de mitele

Series, programas, deporte, en directo...

'La Voz' en tu móvil y tablet

¡Disfruta con contenidos inéditos!

La APP de Mediaset Sport

El deporte, en tu tablet o smartphone.

'El tiempo hoy' en tus manos

Una nueva forma de entender el tiempo.

mostrar

Publicidad