CELEBRACIÓ COPA DEL REI

Detingudes 45 persones durant la celebració de la Copa del Rei a Barcelona

Un total de 45 persones, cinc d'elles menors d'edat, han estat detingudes aquesta matinada durant la celebració de la victòria del Futbol Club Barcelona a la Copa del Rei, en els voltants de la plaça de Catalunya, zona en la qual es van arribar a concentrar fins a 40.000 persones.

Als detinguts, la majoria menors de 30 anys d'edat i algunes amb antecedents policials, se'ls acusa de desordres públics, danys i atemptat contra agents de l'autoritat, segons que han informat els Mossos d'Esquadra.

Les detencions es van dur a terme a partir de les 02:00 hores quan un grup de 300 joves va aconseguir trencar la línia policial de seguretat que s'havia establert al carrer Pelai, al costat de la plaça de Catalunya, i van començar a llançar ampolles, llaunes de beguda i objectes contundents, entre ells un semàfor i una bicicleta, contra els vehicles policials.

Segons els Mossos, les detencions es van dur a terme en no atendre els avisos reiterats que es van fer per megafonia, en els que se'ls alertaven de la imminent acció policial si no deposaven la seva violenta actitud.

També han afegit que durant els atacs d'aquests joves es van produir situacions de risc quan van llançar contra els ciutadans que participaven pacíficament en la festa ampolles, material de pirotècnia i testos.

Les mateixes fonts han remarcat que la celebració del triomf del Barcelona va transcórrer en un ambient festiu i tranquil fins a l'aparició d'aquest grup violent, i que fins i tot aquest any, per primera vegada, alguns mitjans de comunicació havien organitzat activitats per amenitzar als congregats.

Durant les agressions del grup que va protagonitzar els incidents, diversos furgons policials van resultar danyats, i fins i tot vehicles del Servei d'Emergències Mèdiques.

Fins a les 6 de la matinada, el Servei d'Emergències Mèdiques havia atès a un total de 33 Mossos d'Esquadra i a un membre de la Guàrdia Urbana per contusions, i a 75 participants en la celebració, però cap d'ells per lesions de caràcter greu.

Déjanos tu opinión

Informativos a la carta

Publicidad

Informativostelecinco.com

Sin complejos

Recuerda que en la Red no todo es lo que parece

Fraternidad animal

Un perro entierra a su hermano muerto

Trump contra el FBI

El presidente estadounidense, Donald Trump, ha arremetido este viernes contra el FBI después de que se haya sabido que la Casa Blanca pidió sin éxito a este cuerpo que compareciera públicamente para desmentir cualquier contacto entre el Kremlin y el círculo interno del mandatario sobre el levantamiento de las sanciones a Rusia.

Quieren a Obama

¿Candidato para la Presidencia de Francia?

EI en Mosul

Se hace con el aeropuerto de Mosul

Publicidad

Nuevos formatos en mtmad.es

¡Descubre mtmad, el nuevo canal de vídeos sólo para Internet de Mitele!

mtmad.es selecciona el talento que ya triunfa en Internet, crea nuevos influencers y se atreve con una vuelta de tuerca a algunos de los protagonistas de nuestra tele. ¡Descúbrelo!

¡Escúchanos!

Todos los programas de la radio online de Mediaset están en Radioset.es

Universo Iker, MorninGlory, Partido a partido... ¡En directo y en podacast!

'GH VIP' es interactivo

¡Vive el reality con contenidos inéditos!

Descárgate la app de mitele

Series, programas, deporte, en directo...

'La Voz' en tu móvil y tablet

¡Disfruta con contenidos inéditos!

La APP de Mediaset Sport

El deporte, en tu tablet o smartphone.

'El tiempo hoy' en tus manos

Una nueva forma de entender el tiempo.

mostrar

Publicidad